De vrouwen

Hier beneden kunt u kennis maken met mijn (volwassen) vrouwen.


Snow White


Snow White is echt een prachtige dame! Dove van kleur en daar een silken (silvermane) schaduw overeen. Ze houdt van spelen en heeft graag aandacht. Net zoals haar moeder Sarafina klimt ze de hele kooi over als deze openstaat, ze gaan dan echt op ontdekkingstocht. 


Jacinda


Jacinda is een hele leuke dame met dumbo oren, dove van kleur en een silken (silvermane) schaduw. Ze is de dochter van Snow White en echt een lieverd! Ze komt graag mee spelen en rent graag over de kooi. Jacinda is echt een super lieve dame en ze komt altijd naar de deur toe als ik er ben! Ze vindt het namelijk fijn om te knuffelen maar ook zeker voor aandacht! Ze leert graag en doet daarom ook heel leuk mee met kleine trainingen!


Granny


Granny is een hele mooie kleine meid met dumbo oren. Ze mag dan wel klein zijn, energie heeft ze voor tien! Ze is altijd de eerste die de kooi over klimt om te zien wat er op de kooi te doen is. Naast dat ze zo actief is vindt ze af en toe knuffelen ook helemaal leuk, ze heeft graag aandacht en is super lief.


Zelena


Zelena is een prachtige dame! Ze is topaz van kleur, heeft een spot en varigated tekening. Naast dat ze prachtig is, heeft ze ook een super leuk karakter! Ze komt snel kijken als ik in de buurt ben en heeft graag aandacht. Ze vindt erg fijn om te knuffelen, maar houdt er ook van om af en toe de omgeving te verkennen.


Cinderella


Cinderella is een prachtige dame! Russisch blauw silken van kleur met gewone oorstand. Ze is erg lief, een beetje afwachtend maar toch ook weer heel erg nieuwsgierig. Soms kijkt ze eerst de kat uit de boom, maar daarna komt ze graag mee spelen en knuffelen!


Lucy


Lucy is een prachtige dame en dove agouti van kleur. Ze ligt graag lekker met haar vriendinnetjes samen, maar zodra er iets te ontdekken valt is ze daar ook zeker te vinden! Ze is ontzettend nieuwsgierig en komt graag bij je kijken! 


Ruby


Ruby, wat een prachtige dame! Een dochter van Cinderella en net zoals haar moeder kijkt ze vaak eerst de kat uit de boom. Het is niet alleen de kat uit de boom kijken, ook een beetje luiigheid! Ze blijft liever even slapen en als ze merkt dat het toch wel heel erg leuk is komt ze er snel aan. Ze komt zeker voor wat lekkers, maar ook even spelen en knuffelen is ze zeker niet vies van! Ruby heeft een silken schaduw en een iris tekening. 


Betsy Bucket


Betsy Bucket is echt een ontzettend leuke dame! Een super knuffelkont en vindt ook alles prima. Betsy is agouti silken van kleur en heeft dumbo oren. Naast dat ze erg makkelijk is, wilt ze graag spelen en ontdekken. Zodra de kooi open gaat is ze in alle hoeken te vinden en klimt ze op degene die voor de kooi staat!