De vrouwen

Hier beneden kunt u kennis maken met mijn (volwassen) vrouwen.


Betsy Bucket


Betsy Bucket is echt een ontzettend leuke dame! Een super knuffelkont en vindt ook alles prima. Betsy is agouti silken van kleur en heeft dumbo oren. Naast dat ze erg makkelijk is, wilt ze graag spelen en ontdekken. Zodra de kooi open gaat is ze in alle hoeken te vinden en klimt ze op degene die voor de kooi staat! Ze komt niet naar me toe voor wat lekkers maar gewoon omdat ze aandacht of een knuffel wilt!


Elsa


Elsa is echt een prachtige dame, cinnamon van kleur met een silken shaduw! Erg nieuwsgierig en ondernemend, maar ook ontzettend lief! Ze is meer op de voorgrond te vinden dan haar zusje Anna, ze komt graag mee spelen en vind het leuk om alles te ontdekken. Daarnaast gaat liefde bij haar door de maag, als er iets te eten halen valt staat ze met haar neus vooraan! 


Anna


Anna is het zusje van Elsa en een erg mooie minkkleurige dame! Ze is erg lief maar zal altijd eerst even de kat uit de boom kijken, misschien ook een beetje lui? Ze blijft meestal een tijdje in de sputnik of hangmat liggen, als ze weet dat er eten is zal ze eerder komen kijken! Ze is meer op de achtergrond te vinden, maar vind aandacht ook wel erg leuk, dus vaak duurt het even maar dan komt ze wel even een knuffel halen of even mee spelen!


Mulan


Mulan is een super leuke dame! Ze komt altijd snel kijken als er wat te doen is en houdt van spelen. Ze onderzoekt alles en klimt overal op! Mulan is burmees silken van kleur en heeft een berken tekening op haar buik. Links is een foto toen ze jong was en in het midden een foto waar ze op onderzoek uit was in de zak met bodembedekking.


Mary Margret


Mary Margret is een prachtige dame! Mink silken van kleur en de dochter van Betsy Bucket. Ze is niet alleen prachtig, ook erg lief en onwijs aanhankelijk. Altijd vooraan staan als er knuffels uitgedeeld worden! Ze houdt erg van spelen en is af en toe een beetje gek: ze gaat namelijk vaak op mijn hoofd zitten! Even op de uitkijk!


Snow Queen


Snow Queen is een prachtige dame en de dochter van Mary Margret! Ze is champagne van kleur en heeft roze ogen. Snow Queen vindt het erg leuk om te spelen, klimt graag de kooi uit maar komt ook altijd naar me toe! 


Rapunzel


Rapunzel is een speelse dame en zo ontzettend leuk! Ze klimt overal op, zoals mijn hoofd en is nergens bang voor! Als ik de kooi open doe komt ze als eerste kijken en klimt ze ook graag over de kooi. Rapunzel is heerlijk aanhankelijk, gemakkelijk en heel erg mooi!


Vaiana


Vaiana is prachtig! Ze is silver fawn van kleur en heeft roze ogen, heel gaaf! Naast dat ze er mooi uit ziet is ze ook ontzettend lief en makkelijk, zowel naar mij als naar de andere ratten. Zodra ik de kamer binnenkom, komt ze meteen naar de deur toe, ze vindt aandacht erg leuk maar gaat ook graag op ontdekkingstocht.