De vrouwen

Hier beneden kunt u kennis maken met mijn (volwassen) vrouwen.


Zelena


Zelena is een prachtige dame! Ze is topaz van kleur, heeft een spot en varigated tekening. Naast dat ze prachtig is, heeft ze ook een super leuk karakter! Ze komt snel kijken als ik in de buurt ben en heeft graag aandacht. Ze vindt erg fijn om te knuffelen, maar houdt er ook van om af en toe de omgeving te verkennen.


Cinderella


Cinderella is een prachtige dame! Russisch blauw silken van kleur met gewone oorstand. Ze is erg lief, een beetje afwachtend maar toch ook weer heel erg nieuwsgierig. Soms kijkt ze eerst de kat uit de boom, maar daarna komt ze graag mee spelen en knuffelen!


Lucy


Lucy is een prachtige dame en dove agouti van kleur. Ze ligt graag lekker met haar vriendinnetjes samen, maar zodra er iets te ontdekken valt is ze daar ook zeker te vinden! Ze is ontzettend nieuwsgierig en komt graag bij je kijken! 


Ruby


Ruby, wat een prachtige dame! Een dochter van Cinderella en net zoals haar moeder kijkt ze vaak eerst de kat uit de boom. Het is niet alleen de kat uit de boom kijken, ook een beetje luiigheid! Ze blijft liever even slapen en als ze merkt dat het toch wel heel erg leuk is komt ze er snel aan. Ze komt zeker voor wat lekkers, maar ook even spelen en knuffelen is ze zeker niet vies van! Ruby is burmees silken en heeft een iris tekening. 


Tiana Kiwi


Tiana is een erg mooie, agouti kleurige dame! Ze is ontzettend speels, zo leuk! Ze staat altijd vooraan, ook voor eten, maar ook om te spelen. Ze klimt graag op je en zit dan lekker in je nek, soms klimt ze zelfs op je hoofd! Naast dat ze erg speels is, is ze ook ontzettend lief! Zo wast ze me erg vaak!


Betsy Bucket


Betsy Bucket is echt een ontzettend leuke dame! Een super knuffelkont en vindt ook alles prima. Betsy is agouti silken van kleur en heeft dumbo oren. Naast dat ze erg makkelijk is, wilt ze graag spelen en ontdekken. Zodra de kooi open gaat is ze in alle hoeken te vinden en klimt ze op degene die voor de kooi staat! Ze komt niet naar me toe voor wat lekkers maar gewoon omdat ze aandacht of een knuffel wilt!


Elsa


Elsa is echt een prachtige dame! Erg nieuwsgierig en ondernemend, maar ook ontzettend lief! Ze is meer op de voorgrond te vinden dan haar zusje Anna, ze komt graag mee spelen en vind het leuk om alles te ontdekken. Daarnaast gaat liefde bij haar door de maag, als er iets te eten halen valt staat ze met haar neus vooraan! 


Anna


Anna is het zusje van Elsa en een erg mooie minkkleurige dame! Ze is erg lief maar zal altijd eerst even de kat uit de boom kijken, misschien ook een beetje lui? Ze blijft meestal een tijdje in de sputnik of hangmat liggen, als ze weet dat er eten is zal ze eerder komen kijken! Ze is meer op de achtergrond te vinden, maar vind aandacht ook wel erg leuk, dus vaak duurt het even maar dan komt ze wel even een knuffel halen of even mee spelen!