De mannen

Hier beneden kunt u kennis maken met mijn (volwassen) mannen.


Mr. Gold


Mr. Gold is een bijzonder mooie man! Hij is cinnamon van kleur en heeft dumbo oren. Hij vindt het erg leuk om te spelen en gekriebeld te worden, maar komt ook uit zijn eigen graag op schoot om te knuffelen en voor aandacht.


David


David is burmees van kleur en heeft een gewone oorstand. In het begin hield hij ontzettend van luieren op je schoot en lekker eten, maar tegenwoordig loopt hij liever een rondje door de kamer. Hij onderzoekt daar alles, van de prullenbak tot alle speeltjes die daar liggen. Hij is ook zeker super relax en heeft zijn mannentrekjes gehouden zoals bij het oppakken zich lekker laten hangen. 


Jiminy


Jiminy is een erg mooie zwarte man! Hij vindt het erg leuk om de hele rattenkamer te ontdekken, zodra de kooi open gaat staat hij vooraan om eruit te klimmen! Verder is hij erg lief maar wel een tikkeltje dominant en hij wilt graag de baas zijn in de groep.


King Arthur


King Arthur is een prachtige man! Hij is golden siamees van kleur en ontzettend lief. Hij doet alles op zijn gemakje en is een hele vriendelijke man!


Baelfire


Baelfire is een prachtige man! Hij is topaz van kleur en heeft een varigated tekening. Baelfire is een erg lieve man die echt een allemans vriend is, zowel bij de ratten als bij de mensen!