Rat Academy

Rat Academy heb ik opgezet omdat ik altijd veel vragen krijg hoe je ratjes moet verzorgen. Ik merk dat er veel informatie te vinden is op internet, maar welke is nou juist? Ik vind het erg leuk om les te geven en om goede informatie te delen. Mijn missie is: dat iedereen goed voor hun ratten kan zorgen! Ieder huisdier verdiend een goed leven, wij hebben er immers voor gekozen om de dieren als huisdier te nemen. Hier beneden vindt u de cursussen die ik aanbied zodat u meer over de ratten kunt leren. Deze cursussen zijn online cursussen die als video zijn opgenomen. U hoeft dus zelf niks te lezen en door de video's is het ook geschikt voor kinderen. De hoofdstukken hebben ook video's en foto's om alles goed uit te leggen en zodat je echt ziet wat er met een rat aan de hand kan zijn. Uiteraard is er altijd nog ruimte voor vragen!Ratten houden & begrijpen

Inhoud

Ratten houden is een cursus voor kinderen en volwassenen die graag alles willen leren over tamme ratten. Wat is het verschil tussen mannen en vrouwen? Wat is het verschil tussen goede fokkers en (slangen)kwekers? Welke voeding is geschikt? Welke 'ziektes' zijn er en hoe kun je deze herkennen? Welke kooi is geschikt en hoe richt je een kooi leuk in? Welke speeltjes ratten leuk vinden en nog veel meer!

 

Videocursus

Door middel van een videocursus laat ik alles aan u zien. Zo laat ik zien hoe een zieke rat eruit ziet, hoe je de kooi leuk kan inrichten, maar ga ik ook naar een kweker toe om te laten zien hoe dat in zijn werk gaat. Het voordeel van een online videocursus is dat u dit op uw eigen tempo kunt volgen, zonder tijdsbeperking en dat u de informatie kunt terug kijken als daar behoefte aan is. 

 

https://ratacademy.maatos.nl/cursus/ratten-houden-begrijpen/

 

 Wilt u graag meer informatie over de cursus? Schrijf dan een berichtje bij 'Contact' of stuur een mail naar ratacademy@outlook.com.