Planning

Hieronder vind u de planning voor de volgende nestjes. 


Nala x Ed


Nala ziet u op de linker foto en Ed ziet u op de rechter foto. Nala is een actieve dame die van spelen houdt. Ed daarin tegen is lekker rustig en ligt de meeste tijd te chillen. Ik hoop dat de rittens een combinatie van deze twee worden, dan worden ze dus speels maar ook af en toe lekker lui! 

 

Nala is gedekt op maandag 22 oktober en is bevallen op 14 november! Over een paar dagen meer nieuws, de eerste dagen worden de moeders met kinderen met rust gelaten.


Zazoe x Sjohnnie


Op de linker foto is Zazoe te zien en op de rechter foto is Sjohnnie te zien. Zazoe is echt een hele lieve, aanhankelijke meid die graag mee komt spelen en knuffelen. Sjohnnie is wat terughoudender en lekker rustig. 

 

Zazoe is op maandag 22 oktober gedekt en is op 14 november bevallen! Over een paar dagen meer nieuws, de eerste dagen worden de moeders met kinderen met rust gelaten.


Vragen of alvast reserveren?

Dat kan! U kunt een contactformulier invullen bij contact, dan zal ik zo snel mogelijk antwoorden.

 

 

Let op: er zijn al in totaal 7 vrouwen en 8 mannen definitief gereserveerd. Omdat de rittens nog niet geteld zijn weet ik ook niet hoeveel mannen of vrouwen er geboren zijn!