Direct beschikbaar

Voor de planning van de nesten kunt u bij 'Planning' kijken en als er actuele nesten zijn ziet u deze bij 'Actuele nesten'.

 

Als u een ouder ratje zoekt omdat bijvoorbeeld één van uw ratjes is overleden of omdat u liever (een) ouder(e) ratje(s) heeft, dan kunt u ook een contact formulier invullen. We kunnen samen kijken naar de mogelijkheden en eventueel kijken welke rat het beste bij u en uw ratje past.


Henry & Kristoff

Deze twee heren zoeken een fijn thuis! Henry (agouti) is de leukste man die ik heb! Een super grappige, vriendelijke man die erg van ontdekken houdt. Hij komt altijd als eerste de kooi uit en houdt ontzettend van aandacht. Helaas kan hij minder goed met een paar van mijn andere mannetjes overweg, daarom zoek ik voor hem een nieuw plekje. Hij mag ook een ander vriendje krijgen natuurlijk, maar als je nog geen vriendje voor hem hebt, dan zal Kristoff (blauw burmees) mee verhuizen. Kristoff is een hele rustige, lieve man en zal eerder bij je komen liggen knuffelen. 

 

De heren zijn allebei anderhalf jaar oud en beide nog niet ziek geweest. Een voordeel dat ze wat ouder zijn is dat ze erg rustig en heel goed hanteerbaar zijn. Later kunnen er altijd nog jonge mannetjes bij geplaatst worden (mits de kooi groot genoeg is).
Heeft u vragen? Dan kunt u een het contactformulier bij 'Contact' invullen.