Snuffeluur

Om een huisdier te nemen is het goed om er 100% achter te staan. Ik, als fokker, vind het fijn als mensen vol overtuiging voor ratjes kiezen.


 

 

- Heb je nog geen ervaring met ratjes en wil je ze voelen en ruiken?

- Twijfel je of je ratjes leuk genoeg vind?

- Heb je een allergie maar weet je niet of dat bij ratten ook is?

- Twijfel je tussen mannen of vrouwen?

- Heb je (veel) vragen over de ratjes?

- Wil je graag kijken hoe ze gehuisvest kunnen worden?

- Wil je gewoon een kijkje nemen en de ratjes knuffelen?

- Wil je tips mee krijgen over het houden van ratjes?

 

 


Dan is het snuffeluur van de ratjes bij mij misschien wel iets voor jou! Ik neem je mee naar mijn rattenkamer waar je kan "proeven" van de ratten. Hier nemen we de ratjes op schoot, zodat je went aan hoe ze aanvoelen en hoe ze zijn. Zo leer je ze ook oppakken, aaien en laat ik jullie zien wat ze lekker vinden. Zowel de vrouwen als de mannen worden op schoot genomen, op deze manier merk je het verschil goed en kun je voelen wat je het leukste vindt. Je kunt de inrichting bekijken, zoveel vragen stellen als je wilt en zal ik nog vele tips geven om zo goed mogelijk voor de ratjes te zorgen. Mocht je twijfelen tussen een rat of een ander knaagdier, dan kan ik hierin ook advies geven.

 

 

Doordat het me veel tijd en energie kost, vraag ik om een (kleine) bijdrage van €15,- in totaal. Het duurt ongeveer een uur, jullie mogen zo veel vragen stellen als jullie willen en ik zal vol enthousiasme vertellen over de ratjes! Ik vind het namelijk erg leuk om te doen en ik help mensen graag bij een goede keuze maken! Uiteraard zijn jullie hierna niet verplicht om bij mij te reserveren.


Recensies Snuffeluur

Leonie: 'Ze heeft echt de tijd voor ons genomen. We vonden het superleuk, echt een aanrader!'

 

Eline: 'We hebben met verschillende ratten kunnen knuffelen.'

 

Tamara: 'Wat een super positieve ervaring!'

 

Voor de volledige recensies zie 'Gastenboek'.