De vrouwen

Hier beneden kunt u kennis maken met mijn (volwassen) vrouwen.


Sarafina


Dit is Sarafina, ze is een hele mooie zwarte dame met een silken (silvermane) schaduw. De silvermane schaduw zorgt ervoor dat ze erg zacht is. Daarnaast heeft ze dumbo oren en een berken tekening op haar buik. Sarafina staat meestal als eerste bij de deur als ik binnenkom en komt ze graag mee spelen. Maar naast dat ze erg van spelen en ontdekken houdt, is ze erg lief en houdt ze ook van knuffelen.


Snow White


Snow White is echt een prachtige dame! Ivory van kleur en daar een silken (silvermane) schaduw overeen. Ze houdt van spelen en heeft graag aandacht. Net zoals haar moeder Sarafina klimt ze de hele kooi over als deze openstaat, ze gaan dan echt op ontdekkingstocht. 


Jacinda


Jacinda is een hele leuke dame met dumbo oren en een silken (silvermane) schaduw. Ze is de dochter van Snow White en echt een lieverd! Ze komt graag mee spelen en rent graag over de kooi. Daarnaast is ze erg lief en houdt ze ook soms van knuffelen.


Granny


Granny is een hele mooie kleine meid met dumbo oren. Ze mag dan wel klein zijn, energie heeft ze voor tien! Ze is altijd de eerste die de kooi over klimt om te zien wat er op de kooi te doen is. Naast dat ze zo actief is vindt ze af en toe knuffelen ook helemaal leuk, ze heeft graag aandacht en is super lief.


Zelena


Zelena is een prachtige dame! Ze is topaz van kleur, heeft een spot en varigated tekening. Naast dat ze prachtig is, heeft ze ook een super leuk karakter! Ze komt snel kijken als ik in de buurt ben en heeft graag aandacht. Ze vindt erg fijn om te knuffelen, maar houdt er ook van om af en toe de omgeving te verkennen.


Cinderella


Cinderella is een prachtige dame! Dove silken van kleur met gewone oorstand. Ze is erg lief, een beetje afwachtend maar toch ook weer heel erg nieuwsgierig. Soms kijkt ze eerst de kat uit de boom, maar daarna komt ze graag mee spelen en knuffelen!