De mannen

Hier beneden kunt u kennis maken met mijn (volwassen) mannen.


Kristoff


Dit is Kristoff. Kristoff is een rustige man die echt even moest wennen hier. In het begin kwam hij niet, of niet snel, de hangmat uit. Maar nu gaat het al een stuk beter! Hij springt van zichzelf op mijn schoot en houdt stiekem toch wel een beetje van aandacht. Kriebelen vindt hij soms een beetje eng, maar bij rustig benaderen kun je alles met hem doen.


Henry


Henry is een hele leuke man, die agouti van kleur is. Hij is echt haantje de voorste en ook wat dominant naar de andere mannen toe. Als de kooi opengaat springt hij op je of gaat hij een rondje lopen in de kamer. Hij onderzoekt echt alles: van de vuile was tot de andere rattenkooien of daar nog iets te vinden is. 


Mr. Gold


Mr. Gold is een bijzonder mooie man! Hij is coffee agouti van kleur en heeft dumbo oren. Hij vindt het erg leuk om te spelen en gekriebeld te worden, maar komt ook uit zijn eigen graag op schoot om te knuffelen en voor aandacht.


David


David is een rustige en chille man. Hij is burmees van kleur en heeft een gewone oorstand. Hij komt graag even kijken, maar vind het ook niet erg om even uit te slapen en te zien wat er gebeurd. Daarnaast houdt hij van knuffelen en bij je te zijn.


Robin Hood


Dit is Robin Hood. Robin Hood is een Russisch blauwe agouti silken (silvermane) man met een gewone oorstand. Hij is erg nieuwschierig en komt snel kijken wat je aan het doen bent, maar daarnaast is hij ook erg lief en houdt hij van knuffelen. Hij zit bijvoorbeeld graag in mijn vest om lekker te luieren.