Gastenboek

Dit is het gastenboek van Huggies Animals. Wat was je ervaring en hoe zijn de ratjes? Als je dat wil delen, mag je het hier beneden opschrijven!


Commentaren: 4
 • #4

  Jeske (vrijdag, 05 juli 2019 20:51)

  In februari zijn mijn mannen geboren, hele opgroei proces kunnen volgen en in maart opgehaald. Knuffeluur was heel fijn. Wilde liever geen japanner of dumbo, maar raad eens wie er uiteindelijk mee ging door zijn geweldige karakter haha. Zonder het knuffeluur had ik mijn gekste lieve kleine opdonder niet gehad. Niet tegen zijn broers zeggen maar toch wel favoriet :P.
  Eerste paar dagen waren spannend, maar ze zijn vanaf het begin af aan erg nieuwsgierig geweest. De een wat voorzichtiger dan de ander. Ze zijn nu ong. 5 maanden oud en hebben alledrie een geweldige unieke persoonlijkheid en houden wel van een knuffeltje.

  Vragen zijn altijd welkom bij kim wat heel fijn is.

 • #3

  Lydia (woensdag, 10 april 2019 10:10)

  Vorige week woensdag samen met mijn drie kinderen twee jonge vrouwtjesratten opgehaald bij Kim. Het viel me op hoe mooi de ratjes eruit zagen met hun glanzende vacht. Mijn kinderen zijn 6, 8 en 10 jaar oud en de ratjes zijn de eerste huisdieren voor hen. Voor dat we de ratjes mee konden nemen had Kim een soort van introductieles voor de kinderen (en voor mij) voorbereid. Met behulp van een powerpoint presentatie heeft ze mij en de kinderen van alles uitgelegd over tamme ratjes in het algemeen en de verzorging ervan. De les was goed afgestemd op de kinderen en ze zaten dan ook alle drie vol aandacht naar Kim te luisteren en mee te denken over de vragen die Kim aan hen stelden. Voor mij was de les ook heel handig, omdat ik ook nooit eerder tamme ratjes als huisdier heb gehad. Ik had natuurlijk wel het een en ander uitgezocht, maar deze les was een mooie aanvulling. Na de les werden de ratjes erbij gehaald, en liet Kim aan de kinderen zien hoe ze de ratjes uit de kooi kunnen pakken en vast kunnen houden. Daarna mochten de kinderen het zelf proberen. Kim had allerlei handige tips hierbij, zoals lekker je badjas aan dan de ratjes daarin laten zitten en lopen. Nu thuis zitten ze alle drie met de badjas aan op de bank met om de beurten een ratje erin :-) Hierna nog even gekeken naar de kooien en de andere ratten van Kim zelf. Dit was ook helemaal leuk, vooral ook omdat er net twee nieuwe nestjes waren met hele kleine ratjes. En daarna dan naar huis. De kinderen, en ik ook, zijn helemaal gek met de beestjes en ze zijn nu na een week al heel tam. Mijn oudste twee kunnen de ratjes zelfs al zelf uit de kooi halen. De ratjes lopen rustig over de armen en nek zo de badjas van de meiden in. Voor mijn jongste zoon heb ik inmiddels al een derde ratje bij Kim gereserveerd, die kunnen we over ongeveer 5 weken ophalen. Kan niet wachten:-)

 • #2

  Bianca (donderdag, 10 januari 2019 20:00)

  Hele goeie en fijne ervaring met HuggiesAnimals.
  Het georganiseerde knuffeluurtje vind ik ook echt een geweldig idee, en vonden we dan ook erg leuk.
  Heerlijke beestjes die in no time tam en gewend waren.
  Geen vraag te gek, zowel voor als na de aanschaf van de ratjes. Dankjewel voor alles Kim :)

 • #1

  Lieke (zondag, 24 juni 2018 18:44)

  Vorige week heb ik twee rittens bij HuggiesAnimals opgehaald. Ik ben erg blij met ze en met mijn ervaring bij HuggiesAnimals. Kim bedankt voor al je uitleg (ik heb al een aantal jaar ratten maar Kim wist alsnog heel handige tips te geven die ik niet kende) en voor de fijne hulp met het introduceren aan de oudere ratten. Ik heb nog nooit rittens gehad die zich zo makkelijk aanpasten en na een paar dagen al zo leuk en enthousiast waren! Super goed opgevoed denk ik. :-) Echt liefde op het eerste gezicht ratten.