Rafiki en Sarafina

Rafiki en Sarafina zijn een dag na elkaar gedekt, maar op dezelfde dag bevallen. De dames zijn bevallen op 1 februari van grote nesten! Hier beneden vindt u meer informatie over de nestjes. De geslachten zijn voorlopig onder voorbehoud.

 

Er kunnen geen mannen meer gereserveerd worden!


Rafiki

Rafiki is op 9 januari gedekt en op 1 februari 2019 bevallen van maar liefst 15 rittens! Hiervan zijn zeven mannen en acht vrouwen. Rafiki doet het erg goed als moeder en zowel moeder als rittens maken het goed.

 

Op de foto aan de rechterkant staat Rafiki toen ze drachtig was. De foto links onder deze tekst zijn de rittens als ze in het nest liggen en op de foto rechts onder deze tekst zie je de rittens verdeeld over twee mandjes. In het linker mandje liggen de mannen en in het rechter mandje liggen de vrouwen.

 
Sarafina

Sarafina is op 8 januari 2019 gedekt en op 1 februari 2019 bevallen. Het gaat erg goed met haar en haar rittens. Ze heeft in totaal elf rittens gekregen, waarvan drie mannen en acht vrouwen.

 

Op de foto aan de rechterkant is Sarafina te zien toen ze drachtig was. De foto hier beneden liggen de rittens in het nest en op de foto daar rechts van zijn de rittens verdeeld. In het linker mandje liggen de mannen en in het rechter mandje liggen de vrouwen.