De vrouwen

Hier beneden kunt u kennis maken met mijn (volwassen) vrouwen.


Pip


Pip is een hele lieve, drukke dame, die even tijd nodig heeft om je te leren kennen. Maar als ze je eenmaal kent komt ze graag naar je toe. Pip is beige van kleur en heeft al bewezen dat ze een hele goede moeder is. Haar jongen zijn speels en lekker gek. Ook kun je er heerlijk mee knuffelen!


Belle


Dit is Belle, ze is echt prachtig, vandaar haar naam! Ze is een topaz kleurige dame en ontzettend vriendelijk, Belle staat graag vooraan om uit de kooi te klimmen en mee te komen spelen. Ze is nog jong, dus ze speelt liever dan dat ze echt gaat knuffelen, maar ze vindt alles prima en heeft graag aandacht! De rechter foto is een foto toen ze pas vijf weken oud was!


Nala


Nala is een hele mooie, speelse, jonge en drukke dame. Ze is beige van kleur. Nala is erg nieuwsgierig en komt graag met me mee om te spelen. Ze is geboren in het eerste nestje van Kees en Sjohnnie. 


Sarabi


Sarabi is een hele mooie dame. Ze is Russisch blauw van kleur en heeft dumbo oren. Sarabi is een hele lieve dame en erg nieuwsgierig. Ze kijkt eerst liever even de kat uit de boom, maar door haar nieuwsgierigheid komt ze toch snel kijken. Zodra ze je kent en aan je gewend is komt ze graag mee spelen.


Zazoe


Zazoe is een hele leuke meid. Ze is siamees kleurig en heeft dumbo oren. Daarnaast is het echt een schatje! Ze komt graag naar me toe, ze speelt ontzettend graag met me en daarnaast vind ze knuffelen ook heel erg lekker. Ze is de dochter van Kees en Marv, ze hebben duidelijk hun goede eigenschappen goed doorgegeven!


Sarafina


Dit is Sarafina, ze is een hele mooie silvermane dame met dumbo oren. Ze is erg lief en door haar silvermane vacht ook erg zacht. Sarafina is een dame die graag alles ontdekt en komt erg snel naar me toe om te spelen maar ook om te knuffelen.


Rafiki


Rafiki is een erg lieve dame die marble van kleur is en een gewone oorstand heeft. In het begin is ze altijd even afwachtend, ze heeft namelijk wat meer vertrouwen nodig. Kent ze je eenmaal dan is ze erg nieuwschierig, komt ze graag kijken wat je aan het doen bent en is ze altijd in voor wat lekkers.