De vrouwen

Hier beneden kunt u kennis maken met mijn (volwassen) vrouwen.


Zazoe


Zazoe is een hele leuke meid. Ze is siamees kleurig en heeft dumbo oren. Daarnaast is het echt een schatje! Ze komt graag naar me toe, ze speelt ontzettend graag met me en daarnaast is ze een ontzettende knuffelkont (heeft ze van haar vader). Ze is de dochter van Kees en Marv, ze hebben duidelijk hun goede eigenschappen goed doorgegeven!


Sarafina


Dit is Sarafina, ze is een hele mooie zwarte dame met een silvermane schaduw. De silvermane schaduw zorgt ervoor dat ze erg zacht is. Daarnaast heeft ze dumbo oren en een berken tekening op haar buik. Sarafina staat meestal als eerste bij de deur als ik binnenkom en komt ze graag mee spelen. Maar naast dat ze erg van spelen en ontdekken houdt, is ze erg lief en houdt ze ook van knuffelen.


Rafiki


Rafiki is dove van kleur, heeft een marble schaduw, een gewone oorstand en hele mooie grote zwarte ogen. In het begin was ze heel erg afwachtend, maar nu ze wat ouder is durft ze veel meer. Ze staat niet als eerste vooraan bij de deur te wachten, ze moet namelijk altijd even wakker worden, maar ze is wel echt ontzettend lief en knuffelig!

 


Sophie


Sophie is een hele mooie dame, ze is beige van kleur en heeft een variberken tekening. Sophie is echt een dametje die graag aandacht wilt en erg lief is! Ze is niet haantje de voorste maar komt graag mee spelen en af en toe knuffelen.


Snow White


Snow White is echt een prachtige dame! Ivory van kleur en daar een silvermane schaduw overeen. Ze houdt van spelen en heeft graag aandacht. Net zoals haar moeder Sarafina klimt ze de hele kooi over als deze openstaat, ze gaan dan echt op ontdekkingstocht. 


Emma


Emma is een hele lieve dame, niet haantje de voorste maar komt wel altijd kijken. Ze is dove agouti van kleur, heeft dumbo oren en is de dochter van Zazoe. Emma gaat graag op ontdekkingstocht, maar vind het ook prima om lekker uit te slapen.