De vrouwen

Hier beneden kunt u kennis maken met mijn (volwassen) vrouwen.


Pip


Pip is een hele lieve, drukke dame, die even tijd nodig heeft om je te leren kennen. Maar als ze je eenmaal kent komt ze graag naar je toe. Pip is beige van kleur en heeft al bewezen dat ze een hele goede moeder is. Haar jongen zijn speels en lekker gek, ook kun je er heerlijk mee knuffelen! Pip is met pensioen en geniet verder met de andere gepensioneerde dames! 


Belle


Dit is Belle, ze is echt prachtig, vandaar haar naam! Ze is een topaz kleurige dame en ontzettend vriendelijk, Belle staat graag vooraan om uit de kooi te klimmen en mee te komen spelen. Ze is erg ondernemend maar ook een hele goede moeder. Ondertussen is ze al lekker met pensioen en mag ze daar lekker van genieten!


Sarabi


Sarabi is een hele mooie dame. Ze is Russisch blauw van kleur en heeft dumbo oren. Sarabi is een hele lieve dame en erg nieuwsgierig. Ze kijkt eerst liever even de kat uit de boom, maar door haar nieuwsgierigheid komt ze toch snel kijken. Zodra ze je kent en aan je gewend is komt ze graag mee spelen. Sarabi is nu met pensioen, ze is een hele goede moeder geweest en mag nu verder genieten!


Zazoe


Zazoe is een hele leuke meid. Ze is siamees kleurig en heeft dumbo oren. Daarnaast is het echt een schatje! Ze komt graag naar me toe, ze speelt ontzettend graag met me en daarnaast is ze een ontzettende knuffelkont (heeft ze van haar vader). Ze is de dochter van Kees en Marv, ze hebben duidelijk hun goede eigenschappen goed doorgegeven!


Sarafina


Dit is Sarafina, ze is een hele mooie zwarte dame met een silvermane schaduw. De silvermane schaduw zorgt ervoor dat ze erg zacht is. Daarnaast heeft ze dumbo oren en een berken tekening op haar buik. Sarafina staat meestal als eerste bij de deur als ik binnenkom en komt ze graag mee spelen. Maar naast dat ze erg van spelen en ontdekken houdt, is ze erg lief en houdt ze ook van knuffelen.


Rafiki


Rafiki is dove van kleur, heeft een marble schaduw, een gewone oorstand en hele mooie grote zwarte ogen. In het begin was ze heel erg afwachtend, maar nu ze wat ouder is durft ze veel meer. Ze staat niet als eerste vooraan bij de deur te wachten, ze moet namelijk altijd even wakker worden, maar ze is wel echt ontzettend lief en knuffelig!

 


Sophie


Sophie is een hele mooie dame, ze is beige van kleur en heeft een variberken tekening. Sophie is echt een dametje die graag aandacht wilt en erg lief is! Ze is niet haantje de voorste maar komt graag mee spelen en af en toe knuffelen.