De mannen

Hier beneden kunt u kennis maken met mijn (volwassen) mannen.


Balou


Balou is een van de mannen uit het eerste nest van Pip. Hij is effen en mooi donker van kleur. Ik kan wel zeggen dat het de mafkees van de groep is! Hij is echt ontzettend grappig, leuk en voldoet niet aan de standaard normen van een man. De meeste mannen zijn namelijk lekker chill en rustig. Maar dit is echt het tegenover gestelde van Balou. Hij houdt van spelen en gek doen. Ook vindt hij het leuk om kleine trainingen mee te doen en zodra ik bij de kooi kom, is hij het eerste die op mijn handen springt. 


Harry


Harry is een prachtige dove kleurige man. Hij is samen met zijn broertje Marv, bij Huggies Animals komen wonen. Harry is een hele mooie, leuke man. Hij is lekker ondernemend maar komt ook graag even knuffelen.


Marv


Marv is een mooie Russisch blauwe man en het broertje van Harry. Hij is tot nu toe de rustigste man die ik heb en echt ontzettend lief. Hij is een echte knuffelkont en loopt graag los door de kamer.


Sjohnnie


Dit is Sjohnnie, hij heeft een prachtige kleur, namelijk topaz! Toen hij pas hier was komen wonen, was hij ontzettend rustig. Ondertussen is hij nog wel een beetje bang, maar hij komt al graag naar me toe en houdt ervan af en toe te spelen. Hij houdt zich wel nog graag op de achtergrond, dit komt denk ik ook omdat de andere mannen te graag vooraan willen staan..


Simba


Simba is een hele mooie Russisch blauwe man. Hij is erg speels en houdt veel van aandacht. Simba is heel nieuwsgierig, komt graag kijken en met me spelen. Balou en Sarabi zijn de ouders van hem.