De mannen

Hier beneden kunt u kennis maken met mijn (volwassen) mannen.


Harry


Harry is een prachtige dove kleurige man. Hij is samen met zijn broertje Marv, bij Huggies Animals komen wonen. Harry is een hele mooie, leuke man. Hij is lekker ondernemend maar komt ook graag even knuffelen.


Marv


Marv is een mooie Russisch blauwe man en het broertje van Harry. Hij is tot nu toe de rustigste man die ik heb en echt ontzettend lief. Hij is een echte knuffelkont en loopt graag los door de kamer.


Sjohnnie


Dit is Sjohnnie, hij heeft een prachtige kleur, namelijk topaz! Toen hij pas hier was komen wonen, was hij ontzettend rustig. Ondertussen is hij nog wel een beetje bang, maar hij komt al graag naar me toe en houdt ervan af en toe te spelen. Hij houdt zich wel nog graag op de achtergrond, dit komt denk ik ook omdat de andere mannen te graag vooraan willen staan..


Simba


Simba is een hele mooie Russisch blauwe man. Hij is erg speels en houdt veel van aandacht. Simba is heel nieuwsgierig, komt graag kijken en met me spelen. Balou en Sarabi zijn de ouders van hem.


Ed


Dit is Ed, een marble kleurig man. Ed is ontzettend lief maar ook erg lui! Soms slaapt hij zo diep dat hij het niet eens meteen merkt dat ik hem oppak! Hij is lekker rustig en vind alles helemaal prima, ik hoop dat hij zijn rust ook door gaat geven aan zijn rittens.