De mannen

Hier beneden kunt u kennis maken met mijn (volwassen) mannen.


Harry


Harry is een prachtige dove kleurige man. Hij is samen met zijn broertje Marv, bij Huggies Animals komen wonen. Harry is een hele mooie, leuke man. Hij is lekker ondernemend maar komt ook graag even knuffelen. Hij is een mindere knuffelkont en minder dominant dan zijn broertje Marv, daardoor is hij evengoed ontzettend lief. Omdat Harry minder dominant is dan Marv zet ik hem vaker in als dekman, ik merk dat de rittens van Harry net zo knuffelbaar zijn alleen minder dominant. Minder dominant heeft dan toch mijn voorkeur.


Sjohnnie


Dit is Sjohnnie, hij heeft een prachtige kleur, namelijk topaz! Toen hij pas hier was komen wonen, was hij ontzettend rustig. Ondertussen is hij goed gewend maar zal nooit vooraan staan, hij komt graag naar me toe en houdt ervan af en toe te spelen en te knuffelen. Hij houdt zich graag op de achtergrond, dit komt denk ik ook omdat de andere mannen te graag vooraan willen staan..


Kristoff


Dit is Kristoff. Kristoff is een rustige man die echt even moest wennen hier. In het begin kwam hij niet, of niet snel, de hangmat uit. Maar nu gaat het al een stuk beter! Hij springt van zichzelf op mijn schoot en houdt stiekem toch wel een beetje van aandacht. Kriebelen vindt hij soms een beetje eng, maar bij rustig benaderen kun je alles met hem doen.


Henry


Henry is een hele leuke man, die agouti van kleur is. Hij is echt haantje de voorste en ook wat dominant naar de andere mannen toe. Als de kooi opengaat springt hij op je of gaat hij een rondje lopen in de kamer. Hij onderzoekt echt alles: van de vuile was tot de andere rattenkooien of daar nog iets te vinden is. 


Mr. Gold


Mr. Gold is een bijzonder mooie man! Hij is coffee agouti van kleur en heeft dumbo oren. Hij vindt het erg leuk om te spelen en gekriebeld te worden, maar komt ook uit zijn eigen graag op schoot om te knuffelen en voor aandacht.