De mannen

Hier beneden kunt u kennis maken met mijn (volwassen) mannen.


Harry


Harry is een prachtige dove kleurige man. Hij is samen met zijn broertje Marv, bij Huggies Animals komen wonen. Harry is een hele mooie, leuke man. Hij is lekker ondernemend maar komt ook graag even knuffelen. Hij is een mindere knuffelkont en minder dominant dan zijn broertje Marv, daardoor is hij evengoed ontzettend lief. Omdat Harry minder dominant is dan Marv zet ik hem vaker in als dekman, ik merk dat de rittens van Harry net zo knuffelbaar zijn alleen minder dominant. Minder dominant heeft dan toch mijn voorkeur.


Marv


Marv is een mooie Russisch blauwe man en het broertje van Harry. Hij is tot nu toe de rustigste man die ik heb en echt ontzettend lief. Hij is een echte knuffelkont en loopt graag los door de kamer. Het gaat een beetje onaardig klinken (terwijl het echt niet onaardig is!), Marv is namelijk een beetje een zoutzak die je goed op kan pakken, alles laat hangen als je hem pakt en alles mee kan doen: een echte man!


Sjohnnie


Dit is Sjohnnie, hij heeft een prachtige kleur, namelijk topaz! Toen hij pas hier was komen wonen, was hij ontzettend rustig. Ondertussen is hij goed gewend maar zal nooit vooraan staan, hij komt graag naar me toe en houdt ervan af en toe te spelen en te knuffelen. Hij houdt zich graag op de achtergrond, dit komt denk ik ook omdat de andere mannen te graag vooraan willen staan..


Quinn


Quinn is een hele vriendelijke man. Hij is zwart van kleur en heeft een variberken tekening. Hij is niet zo groot, maar dat mag de pret niet drukken! Hij is heerlijk speels en ontzettend nieuwsgierig.