Direct beschikbaar

Hier beneden staan ratten die al meteen een nieuw thuis zoeken. Als u interesse heeft mag u het contactformulier bij 'Contact' invullen. 


Rittens Zazoe en Nala

 

Er zijn nog vier dames over uit de nestjes van Zazoe en Nala. Twee dames zijn zwart van kleur, eentje met dumbo oren en de ander met een gewone oorstand. Eén van de dames is marble van kleur en de ander is agouti van kleur met dumbo oren.

 

Allemaal zijn ze op 14 november 2018 geboren.

 

€15,- per ratje en ze worden met twee tegelijk geplaatst in een nieuw thuis. 

Balou en Ed

Balou en Ed zoeken een nieuw thuis. Balou is dominant, maar samen met Ed gaat het helemaal goed, het zijn zijn echt vriendjes van elkaar en gaan dus ook samen verhuizen. Balou is Russisch blauw van kleur, erg nieuwsgierig en komt snel als eerste kijken. Ed daarin tegen kijkt de kat een beetje uit de boom en is ontzettend lui! Hij ligt het liefste de hele dag lekker te luieren. Je ziet hem op de foto hier rechts naast, hij is marble van kleur. Ze zijn beide erg lief en omdat ze al een half jaar oud zijn, zijn ze al lekker rustig en goed te hanteren.

 

Balou is 3 mei 2018 geboren uit een nestje van Sarabi en Balou, Ed is op 5 juni 2018 geboren en komt van een andere fokker.

 

Ze gaan samen weg voor €20,-
Heeft u vragen of wilt u alvast reserveren? Dan kunt u een het contactformulier bij 'Contact' invullen.