Direct beschikbaar

Voor de planning van de nesten kunt u bij 'Planning' kijken en als er actuele nesten zijn ziet u deze bij 'Actuele nesten'.

 

Als u een ouder ratje zoekt omdat bijvoorbeeld één van uw ratjes is overleden of omdat u liever (een) ouder(e) ratje(s) heeft, dan kunt u ook een contact formulier invullen. We kunnen samen kijken naar de mogelijkheden en eventueel kijken welke rat het beste bij u en uw ratje past.


Vier mannen die een goed plekje zoeken!

Vier mannen van ongeveer 1,5 jaar oud, die op dit moment bij iemand een nieuw plekje zoeken. Twee van de vier gefokt bij Huggies Animals en twee van een andere fokker. We zoeken een nieuw plekje en ze mogen opgehaald worden in Budel. Kooi en spullen zijn bespreekbaar!

Bea

 

Bea is een erg makkelijke rat die eigenlijk alles wel goed vindt. Hij komt als eerste naar het deurtje als ik naar ze toe ga en staat ook altijd vooraan als ze iets lekkers krijgen. Ik durf ook wel te zeggen dat Bea het meest mens gericht is van het clubje, wanneer hij mee op de bank zit wil hij graag bij je in de buurt blijven. Stil zitten is niet zijn ding maar hij blijft van links naar rechts en van boven naar onder over je heen lopen.

 

Geboren: 25-12-2019

 


Neal

 

Neal houdt zich vaak wat meer op de achtergrond. Hij hoeft niet als eerste zijn lekkers te hebben of de kooi uit te gaan, want hij weet toch wel dat hij wat krijgt en wacht dus rustig af. Iets minder mens gericht, af en toe wat aaien vindt hij prima maar opgepakt worden blijft hij minder fijn vinden. Ik laat hem altijd lekker zijn gang gaan en dan komt hij vanzelf bij me snuffelen!

 

 

Geboren: 24-12-2019


Charlie

 

Charlie is ook, net als Bea, een echte lekkerbek! Als er wat lekkers komt is hij er meteen bij maar verder is hij iets verlegener. In zijn eentje durft hij niet altijd op onderzoek uit te gaan, maar wanneer Bea erbij is blijft hij in zijn buurt en durft hij ineens een stuk meer. Helaas is Charlie ook de pechvogel van het groepje en heeft hij af en toe wat last van zijn luchtpijp. Op de hele warme dagen wordt zijn keel wat nauwer en kan je horen dat hij er wat moeite mee heeft. Hij is hiervoor naar de dierenarts geweest, het is niet besmettelijk voor de andere ratjes en wanneer de temperatuur afneemt is het ook snel minder.

 Moony

 

Moony is echt een avonturier! Als ze op een nieuwe plek komen of los in een ruimte mogen is Moony de eerste die erop uit trekt om te verkennen en meteen gaat kijken waar hij allemaal op en achter kan klimmen. Mensen vindt hij wat minder interessant maar wanneer je iets lekkers hebt zal hij eker wel over je heen kruipen om te zoeken waar dat lekkers is!

 Heeft u vragen? Dan kunt u een het contactformulier bij 'Contact' invullen.